Igy utaztak azelött

Ma jött a futàr, persze nem ilyan csinosan lovon, hanem csak autoval és tudtam, hogy valami fontosat hozott.


Meghivot adott àt belépövel a kastélyba, ahol vàlogathatok a hintok között, söt, ha akarok még korhü ruhàzatban le is fotoztathatom magam. Persze ebböl nem kérek, nem bujok én akàrmilyen maskaràba!



De ahogy a hintokat meglàttam, hàt az én autom nagyon disztelennek, söt puritànnak tünt, bàr még a postakocsi sem éri el azt a sebességet, ami itt a leglassubb utcàban elö van irva. 
De az idöt lassubbra àllitani, sokat javitana az élet minöségén, ezt nàlam okosabbak is kitalàltàk. Erröl szo sem lehet, még a virus idején is kell valahol a gyorsabbra kapcsolni, nehogy màr valamiben hiàny legyen, amit megszoktunk.

Megjegyzések

  1. "Keszthelyen, a Bercsényi utca és Rózsa utca kereszteződésénél 2020. október 3-án 14 óra körül egy lovashintó elé bekötött lovak megbokrosodtak, majd vágtázni kezdtek Balatonszentgyörgy irányába. A fogaton ült az állatok hajtója, aki igyekezett megállítani és irányítani az állatokat, de azok a vágta során a lovashintót nekihúzták egy, a Béri Balogh Ádám utcában az út szélén parkoló személyautó bal hátuljának.

    Az ütközés után közel másfél kilométerrel sikerült a hajtónak a lovashintót a Festetics úton bevezetni egy füves területre, majd egy kukoricaföldre, ahol megálltak."

    Méghogy nem tud a hinto gyorsan mozogni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések