Még semmi sincs kész

de màr nagyon jol megy minden, tehàt egész normàlis lenne a napom, ha közben nem kéne ezermesterkedni csavarhuzoval, méretet venni, hova mit lehet elhelyezni és mihez kell okvetlen még segitséget kérnem. Tehàt a kis könnyü képek màr helyükre kerültek. a szönyegek is ugy nagyjàbol, de hogy mennyire véglegesen, azt az idö dönti el. A nagy höség miatt a redönyök leeresztve, a foto villanofénnyel készült a nappaliban és hàloban.



A beépitett szekrény az én speciàlis kivànsàgom volt, mert a legfölsö polcokat ugyan csak létràn érem el, de oda olyasmi került, amire alig alig van szükségem, de még nem szàntam magam tovàbbadàsra. Arra figyelmeztetnek, hogy mindent csak kölcsön kapunk, semmihez nem szabad ugy ragaszkodni, mint tulajdonhoz. 


 Végül egy pillantàs a vendégszobàbol, a heti mosàsrol.... inkàbb ezt, mint a szobàt fotoztam, mert itt a legnagyobb a "tömörülés", és itt fogom az elsö könyvespolcot is szerelni a hàrombol. Mikor leszek kész? Lehet tippelni. Mire leesik az elsö ho, addig itt is rend lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések