Màr làtom az alagut végét

Lehet, hogy a pontos dàtumot még homàly fedi, de màr közel érzem a napot, amikor azt mondhatom: a nagy mü  elkészült, jöhet az elsö vendég, hogy ne unatkozzak.

Egész pontosan holnap jön egy kedves hölgy, aki lyukakat fog furni a falba, hogy a nehezebb képeket fel lehessen akasztani. Azutàn a könyvespolcokat kell még összeàllitani 5x6 és 3x6 +5x4 polc kerül a helyére, ez 68x60cm, vagyis 4080cm ami 40méter 80cm, ha igaz. Ezt én rémesen amerikainak tartottam nem is olyan régen, de màr ott tartok, hogy elfogadom ezt a barbàrsàgot, mert praktikus......

Tehàt làtom a végét, de még pontositani nem lehet, hisz a dobozokat is ki kell nyitni és minden könyv helyét megtalàlni. (A CD-kröl még nem is tettem emlitést, de egy részük ugyis az üvegoszlop polcaira kerül).

Egy hir Svàjcbol. Ma olvashattam, hogy Oltenban csoki esett az égböl! Ez nem vicc, sajnos az autojàt senki sem fogja emiatt lenyalni, mert a csokibevonat ott vàlt làthatovà egy elromlott légtisztito miatt. Tehàt emiatt nem kell irigykedni az olteni polgàrokra, inkàbb egy jo kiados esöt kell nekik kivànni, ami letisztitja az autojukat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések