Làtogatok jönnek

Igaz e, vagy csak érdekes lehetöség, hogy a férfi a csalàd feje, a nö a nyaka, amelyik a fejet irànyitja, nem tudom. Erröl mindenkinek sajàt tapasztalata van.  Most csudàra szeretném, hogy igy legyen holnap, mert a mult heti làtogatàs egy kedves hölgytöl holnap folytatodik, megteszi a 600km-es utat a férje is, hogy megnézze ezt az ingatlant és megvegye a jövö héten. 
A kertben màr minden füszàl azonos méretüre lett nyirva és az elviritott bokrok frizuràja is tökéletes lett. Kedves segitségem még a magasnyomàsu vizet is a köboritàsu bejàratra akarta pazarolni, mire én megjegyeztem, egy kis patina nem àrt a szépségnek.
A hàzban szép dobozfalak àllnak, a butorok üresen vàrnak a hurcolkodàsra, a csapok magas fényre polirozva, a szönyegek feltekerve vàrjàk a nagy napot.
A képek hullàmkartonba tekerve màr a teraszra kerültek. A fözéshez a dobozbol kell kiböngésznem, mi van a csavaros üveg tetejére irva, de még nem adtam fel, ma turogomboc bolt cseresznye beföttel!
Az iroasztalom is kicsit ritkult, de még nagyon tele van most is, itt minden létfontossàgu.
A szokàsaimat csak a rémes höség befolyàsolja, mert a hüvös reggel munkàra kell, igy az enyhébb este lett a sétàm ideje.
Arra még gondolni sem merek, nemhogy leirni vagy kimondani, hogy mi lesz akkor, ha a szerepek megcserélödnek és a nö a fej, a férje a nyak, mert akkor jaj nekem. Azzal vigasztalodok, hogy a kereslet miatt itt az àrak nemhogy lementek volna, inkàbb fel, de ez sovàny àltalànositàs, ami nem szimpatikus.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések