Az Aranypartrol Kelet Svàjcba

Nem akarok hosszabban idözni Feldmeilenre emlékezéssel, mert teljesen vilàgos volt, hogy a tàrsasàgba soha nem fogok beilleszkedni és a gyerekeknek sem tesz jot a maradàs. Tehàt egy fürdökura alkalmàval, amit sikerült 3 héten àt Bad Ragazban eltölteni, ugy gondoltam, jobb ha körülnézek Kelet Svàjcban, kapok e a lakàs àràbol ott egy szerény csalàdi hàzat. Az osztràk masször tudott is egy épitkezési céget, amit nyomban felhivtam. 
Persze elöbb a dràga ajànlatokkal jött a cég egyik tagja, amit azonnal visszautasitottam. Ezutàn màr ovatosan megemlitett egy speciàlis ajànlatot, ami hatàridöhöz volt kötve. A hozzàm làtogato csalàdnak màr ezt mutattam meg, mint meglepetést. A szokàsos 3 honap elteltével màr tulajdonosok lettünk egy kis faluban a hatàr mellett és rà egy honapra màr költözködtünk: ez volt a negyedik.
Ezzel elkezdödött a leghosszabb ideig tarto maradàs egy helyen, 25 évig voltunk Wangsban. Itt nöttek fel a gyerekek, innen röpültek ki és sajnos férjem utolso földi otthona is ez volt. 
https://www.bergfex.ch/sommer/vilters-wangs/panorama/
Bildergebnis für pizol fotos

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések